Poikkeustilanteen takia supistamme puhelinpalvelumme aukioloaikaa 20.11.–31.12.2023 väliseksi ajaksi. Lue lisää

Perintäasiakas

Autamme asiakkaitamme hoitamaan perintään liittyvät toimenpiteet. Me ahkeroimme työssämme, jotta löydämme keinot päästä eteenpäin kaikkien osapuolten kannalta parhaaseen lopputulokseen. Olemme apunasi lempeällä, mutta napakalla otteella.

Usein kysyttyä

Tässä meiltä eniten kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Lisää kysymyksiä vastauksineen löydät Usein kysyttyä -sivulta.

Pääsääntöisesti laskuttajalla, sekä perintätoimistolla, on oikeus luottaa siihen, että alkuperäinen lasku on mennyt perille, mikäli myös samaan osoitteeseen lähetetty maksumuistutus on tavoittanut vastaanottajan. Tarkistathan, olisiko alkuperäinen lasku lähetetty sinulle esim. Omaposti-palveluun.

Jos lasku on hävinnyt postinkuljetuksessa, sillä ei ole vaikutusta velvollisuuteesi maksaa muistutuskulua. 

Mikäli et ole saanut alkuperäistä laskua väärän osoitetiedon vuoksi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi. Jos osoitteesi on muuttunut, ilmoita siitä alkuperäiselle laskuttajalle sekä Revire Perintään. Muistathan, että sinulla on myös velvollisuus pitää yhteisösi kaupparekisteritiedot ajan tasalla. 

Mikäli lasku on maksettu myöhässä ja maksumuistutus on ehditty lähettää, tulee sinun maksaa myös viivästyskoron ja muistutuskulun osuus lähettämämme maksumuistutuksen tiedoilla.

Kannattaa kuitenkin varmistaa tiliotteelta tai verkkopankista, että maksu on maksettu oikealle tilille ja että siinä on käytetty oikeaa viitettä.

Jos alkuperäinen lasku on mielestäsi laskutettu väärin perustein, otathan mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme tai alkuperäiseen laskuttajaan. Keskeytämme perintätoimenpiteet asian selvittelyn ajaksi. 

Maksusopimuksesta voidaan sopia useimmissa tapauksissa, alkuperäisestä velkojasta ja perinnän vaiheesta riippuen.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. Ennen yhteydenottoa mieti valmiiksi minkälaista maksusopimusta haluat ehdottaa (maksuerien suuruus ja sinulle sopiva maksupäivä). Asiakaspalvelumme pyrkii löytämään kanssasi juuri sinun tilanteeseesi parhaan ratkaisun.

Maksusuunnitelman laatimisesta veloitettava kulu (20–50 €) määräytyy velan pääoman ja maksusuunnitelman keston mukaan, mutta mietitään yhdessä sinulle edullisin ratkaisu.

Miten minun tulee toimia?

Otamme huomioon yksilölliset elämäntilanteet ja pidämme perintäkulumme kohtuullisina. Haluamme ennaltaehkäistä mahdollisia taloudellisia vaikeuksia, ja tarvittaessa tarjoamme tikapuut takaisin taloudelliseen tasapainoon. Aivan aluksi suosittelemme tutustumaan usein esitettyihin kysymyksiin.