Poikkeustilanteen takia supistamme puhelinpalvelumme aukioloaikaa 20.11.–31.12.2023 väliseksi ajaksi. Lue lisää

Revire Perintä Oy

Revire Perintä on 100-prosenttisesti kotimainen perintäyritys, joka koostuu joukosta ammattitaitoisia perintätoimeen erikoistuneita asiantuntijoita. Olemme kunnalle, hyvinvointialueelle tai julkisomisteiselle yritykselle sopivankokoinen kumppani.

Yrityksemme on olemassa asiakkaitamme varten – autamme muun muassa kuntia kotiuttamaan nopeammin varansa, joita tarvitaan elinvoimaisen kunnan pyörittämiseen ja palveluiden tarjoamiseen kuntalaisille.

Tutustu toimintamalliimme, arvoihimme ja avoimiin työpaikkoihimme alta ja ole yhteydessä, mikäli voimme tarjota apua myös teidän organisaatiollenne.

Me kohtaamme ihmisen ihmisenä. Uskomme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, olipa kyse asiakkaan tai kuntalaisen yhteydenotosta. Pyrimme aktiiviseen yhteistyöhön, ja siksi nimeämme kullekin asiakkaallemme oman vastuuhenkilön, jolta vastaukset saa sukkelaan. Ketteränä toimijana voimme reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kehittää toimintaamme tarpeiden mukaan. Asiakkaidemme apuna on oma IT-osastomme sekä muu ammattiylpeiden osaajiemme joukko.

Selkeä ja läpinäkyvä toimintamalli

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat olleet meille tietoisia valintoja. Omaan, julkishallintoon räätälöityyn perintäjärjestelmäämme on yhdistetty näppärä Online-palvelu, joka tarjoaa asiakkaillemme selkeän näkymän lähetetyistä laskuista ja niiden tilanteesta. Lisäksi palvelusta saa tietoa mm. kuntalaisen kanssa sovituista maksusuunnitelmista.

Toimimme arvojemme mukaan

Työskentelemme vahvasti arvojemme mukaisesti. Nämä arvot ohjaavat toimintaamme:

  • inhimillisyys
  • oikeudenmukaisuus
  • luotettavuus
  • avoimuus

Katsomme asioita kaikkien asiakkaidemme silmin

Missiomme on tehdä perintää kaikkien parhaaksi. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tulouttamaan saatavansa takaisin tehokkaasti, mutta kuntalaisten näkökulmasta inhimillisesti ja vastuullisesti.

Joustamme heidän yksilöllisten elämäntilanteidensa mukaan ja pidämme perintäkulumme kohtuullisina. Haluamme ennaltaehkäistä mahdollisia taloudellisia vaikeuksia, ja tarvittaessa tarjoamme kuntalaiselle tikapuut takaisin taloudelliseen tasapainoon. Samalla vaikutamme siihen, että kunta pystyy pitämään mm. asiakasmaksunsa ja veroprosenttinsa maltillisella tasolla.

Me ahkeroimme työssämme, jotta löydämme keinot päästä eteenpäin kaikkien osapuolten kannalta parhaaseen lopputulokseen. Lempeällä, mutta napakalla otteella.

Kasvua Sarastian ja Monetran yhteistyöllä

Revire Perintä on kasvanut vakaasti. Yritys perustettiin nimellä Taitoa Kuntaperintä Oy vuonna 2015, koska uudenlaiselle kuntaomisteiselle perintäyritykselle oli selvä tarve. Vuonna 2019 nimi vaihdettiin Sarastia Kuntaperintä Oy:ksi, ja kun Monetra Oy osti kolmasosan osakkeista vuonna 2020, nimeksi tuli Suomen Kuntaperintä Oy.

Revire Perinnän hallinto

Revire Perinnän hallitus huolehtii yhtiön hallinnon ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Hallitus ohjaa ja valvoo yhtiön toimivaa johtoa, nimittää ja erottaa toimitusjohtajan, hyväksyy yhtiön strategiset tavoitteet ja riskienhallinnan periaatteet, sekä varmistaa johtamisjärjestelmän toiminnan. Hallitus huolehtii myös siitä, että Revire Perinnälle on määritelty yhtiön toiminnassa noudatettavat arvot.

Hallituksen tehtävänä on edistää Revire Perinnän ja sen kaikkien osakkeenomistajien etua. Hallituksen jäsenet eivät edusta yhtiössä heitä jäseneksi ehdottaneita tahoja.

Revire Perinnän hallituksen kokoonpano:

  • Anette Vaini-Antila, hallituksen puheenjohtaja, CFO, (Sarastia Oy)
  • Päivi Pitkänen, hallituksen varapuheenjohtaja, Monetra-yhtiöiden nimeämä edustaja
  • Anmari Brink Pacius, asianajaja
  • Ville Juola, johtava lakimies (Sarastia Oy)

Revire Perinnän toimitusjohtaja

Revire Perinnän toimitusjohtaja on Christian Sjöstrand.

Whistleblowing-ilmoituskanava

Ilmoituskanava tarjoaa asiakkaillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme luottamuksellisen kanavan saattaa Revire Perinnän sisäisen tutkinnan kohteeksi epäilyksen mahdollisesta väärinkäytöksestä tai toimintaperiaatteiden rikkomisesta.

Ota yhteyttä

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse arvuutella, riittääkö organisaatiosi oma osaaminen ja menevätkö asiat oikein. Saat käyttöön koko osaamisemme, jolloin asiat etenevät sujuvasti.