På grund av ett oförutsett läge är vi tvungna att begränsa öppettiderna för vår telefonservice under tiden 20.11.–31.12.2023. Läs mer

Efterbevakning

Det finns ingen anledning att avsluta inkassot trots att inte det juridiska inkassot skulle ge resultat.  

Vi gör jobbet klart och följer å dina vägnar med inkassokundens situation. Vi ser även till att din organisations privaträttsliga fordringar inte föråldras. 

Efterbevakning är inkasso av fordringar som redan avskrivits som kreditförluster och målsättningen är att få skulderna erlagda trots att de avskrivits. 

Inga ytterligare avgifter tillkommer för inkassokundens del under efterbevakningen och för det mesta kan vi göra upp en gemensam, flexibel betalningsplan för alla skulder som finns i efterbevakningen. På så sätt kan uppdragsgivaren få sin betalning även efter längre tid.  

I de flesta fall kan en betalningsanmärkning som kunden fått tas bort, vilket kan sporra till att betala de skulder som finns i efterbevakningen.  

Så här framskrider inkassoprocessen 

1. Betalnings-påminnelse 

2. Betalningskrav 

3. Efterbevakning 

4. Juridiskt inkasso 

Våra övriga inkassotjänster 

Revire

Solid sakkunskap 

Som vår kund behöver du inte fundera över huruvida kunnandet i din egen organisation räcker eller om saker går rätt. När du får hela vårt kunnande till ditt förfogande framskrider saker och ting smidigt.