Poikkeustilanteen takia supistamme puhelinpalvelumme aukioloaikaa 20.11.–31.12.2023 väliseksi ajaksi. Lue lisää

Vapaaehtoinen perintä

Meillä on julkishallinnon saatavia varten räätälöity perintäjärjestelmä ja alan osaavimmat asiantuntijat. Siten varmistamme, että kunnan, kaupungin tai hyvinvointialueen perintäasiat hoituvat vaivattomasti. Vapautamme oman henkilöstösi hoitamaan muita tehtäviä ja huolehdimme siitä, että organisaatiosi saa rahansa mahdollisimman ripeästi.

Vapaaehtoisen perinnän tarkoituksena on saada perintäasiakas maksamaan erääntynyt velka tai sopimaan maksujärjestelyistä kanssamme. Vapaaehtoisen perinnän ensimmäinen vaihe on maksumuistutus, jonka lähetämme muistutuspalvelustamme asiakkaamme toimeksiannosta.

Jos saatava on maksumuistutuksen eräännyttyä edelleen maksamatta, voidaan varsinaista perintää jatkaa lähettämällä yksi tai useampi maksuvaatimus. Toimitamme toisen maksuvaatimuksen yhteydessä tietoa talouden neuvontapalveluista, jotta perintäasiakas saisi sujuvasti ja tarpeen mukaan apua velkojensa järjestelyyn.

Koko vapaaehtoisen perintäprosessin ajan perintäasiakkaalla on mahdollisuus sopia kanssamme maksujärjestelyistä, jo ensimmäisen maksumuistutuksen saatuaan. Vapaaehtoisesta perinnästä ei aiheudu perintäasiakkaalle maksuhäiriömerkintää.

Näin perintäprosessi etenee

1. Maksumuistutus

2. Vapaaehtoinen perintä

3. Oikeudellinen perintä

4. Jälkiperintä

Muut perintäpalvelumme

Revire

Jämäkkä asiantuntija

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse arvuutella, riittääkö organisaatiosi oma osaaminen ja menevätkö asiat oikein. Saat käyttöön koko osaamisemme, jolloin asiat etenevät sujuvasti. 

Referenssit